Workshops og Webinar

Udvikling med
gennemslagskraft

Hvis du vil være den dygtigste leder, sælger, specialist eller rådgiver, kan du ikke ignorere behovet for at kunne kommunikere effektivt.

Du har behov for at kunne skabe følgeskab for at være succesfuld, og det kommer gennem god og præcis kommunikation.

Kontakt
Webinar
Kommunikationstræning

Webinar

I disse nye virtuelle tider, hvor mange af os arbejder hjemmefra, er det en udfordring for langt de fleste at få den samme værdi ud af møderne, som når vi sidder fysisk sammen i et mødelokale.

Læs mere
Workshops

Præsentationsteknik - online og fysisk

Præsentationsteknik for grupper afvikles både virtuelt via f.eks. Zoom, Teams eller anden platform og fysisk som halv- og heldagskurser alt efter emne og behov.

Læs mere
Book Lise Hansen

Hvad har I brug for hjælp til?


"Jeg havde den fornøjelse at bruge Lise i vores danske team, så vi kunne blive bedre og skarpere i vores kommunikation via TEAMS møder ud til vores kunder. Lise er et energi bundt med masser af power - gennemslagskraft og relevant læring i netop de ting, vi var udfordret på og trængte til at få input til at ændre. Alle fik mulighed for at få personlig feedback og inspiration til hvad man kunne ændre og hvilke ting, der var éns styrker. Vi har arbejdet med alle de ting vi har lært, og jeg kan kun anbefale, at man bruger Lise til at inspirere og udvikle sig selv og sit team."
Renata Z. Andreasen
Sales Manager, ALK Nordic