Workshops

Udvikling med
gennemslagskraft

Workshops med knivskarpe pointer og målrettet træning i kommunikation med gennemslagskraft.

Book nu
Workshops

Ta´ ordet og bliv hørt

At tage ordet og blive hørt er en kompetence, der skal læres. For at lære det, skal du vide, hvad du bringer med ind i samtalen i form af din kommunikationsstil og din fremtoning og du skal vide, hvilket indtryk du giver.

Målet om at blive hørt er ikke kun gældende, når du holder præsentationer. Du skal også kende til præsentationsteknikkerne, når du udtaler dig i alle andre situationer.

Jeg bruger ofte INSIGHTS Discovery personprofilerne i mine workshops for at kortlægge din personlige kommunikationsstil. Jeg bruger også profilen til at synliggøre, hvordan du kan arbejde med din formidling og fremtoning, for at opnå de resultater du gerne vil, når du skal tale med andre, der ikke ligner dig. 

Måske har du brug for at skærpe din kommunikation i disse situationer:

  • Når du sidder til møde og skal fremsætte dine synspunkter og vil vide, hvordan du kan tale på en måde, så andre lytter
  • Når du har brug for at skabe en bestemt stemning i rummet
  • Når du sidder i en forhandlingssituation og vil vide, hvordan dit kropssprog påvirker samtalen og kan have afgørende betydning for udfaldet
  • Når du vil vide, hvordan du, ved hjælp af kropssprog, kan overbevise og påvirke andre mennesker
  • Når du sidder i samtaler one-on-one og har brug for at udvise empati - også selv om det ikke er din stærkeste side
  • Når du har brug for at vise, at du lytter og er nærværende
  • Når du vil skære igennem på en måde, så du kun behøver at gøre det én gang – men uden at træde andre over tæerne.

Mine workshops indeholder masser af øvelser og interaktion mellem deltagerne og jeg, hvilket sikrer en høj grad af forståelse og anvendelighed efter workshoppen. Indlæringskurven er høj, og du går ud af døren med et nyt og velafprøvet sæt kompetencer, der kan hjælpe dig i mål med dine budskaber.

"Lise har holdt workshop i forbindelse med at JCI Mariagerfjord har afholdt National Kongres for medlemmer over hele landet. Lises performance var super professionel. Hun fik alle deltagerne med og var rigtig god til at motivere og underholde deltagerne med løbende øvelser. Temaet var "personlig energi" og emnet må man sige, at Lise levede fuldt ud op til - der var en super god stemning, spændende dialoger og en høj energi - Lises evne til at lære fra sig sad lige i skabet. Vi som arrangører af kongressen har fået mange positive tilbagemeldinger fra workshoppen og kan i den grad anbefale Lise."
Helle Haslund Hollen
JCI Mariagerfjord
Book Lise Hansen

Skræddersyede workshops - hvad har du brug for?