Sådan laver du powerfulde præsentationer
- fra slides til personlig gennemslagskraft.

Et to-dags kursus for ledere og selvstændige, hvor du lærer at lave powerfulde præsentationer, som fanger, fastholder og overbeviser dit publikum.

Du får:

Kort sagt: Du bliver en stærkere formidler med slides, der sparker røv, og en personlig fremtoning, der holder dit publikum på kanten af sædet – også selvom du ikke er “den fødte taler” (du lærer nemlig alle teknikkerne på kurset).

Klik for tilmelding

Gratis bonus: Videokursus om design af slides + bog om præsentationsteknik

Ja tak, jeg vil lave powerfulde præsentationer - book min plads!

Falder dit publikum i søvn (også selvom din præsentation er totalt gennemarbejdet)?

Du kender det godt:

Du har knoklet for at lave en vigtig præsentation.

Og når du så står og præsenterer, mærker du, at du er ved at miste dit publikum.

De gaber.

Rumsterer med papir.

Kigger ud af vinduet – eller ned på mobilen.

Du har mistet dem.

Det sker, fordi du ikke er trænet i, hvordan du opbygger en præsentation, så dit budskab er nemt og enkelt at forstå – og hvordan du fremfører dit budskab med personlig gennemslagskraft.

Det sker, fordi du ikke kender redskaberne, der hjælper dig med at præsentere effektivt.

Det sker, fordi du mangler viden om og værktøjer til at lave en powerfuld præsentation, som fanger og fastholder dit publikum – så du sikrer, at de forstår dit budskab.

Men det kan du gøre noget ved:

Få redskaberne til at sætte POWER på dine præsentationer – også selvom du er ‘bedst på skrift’

Kurset ‘Powerfulde præsentationer’ er en grundig indføring i præsentationsteknik med to af Danmarks dygtigste på hvert sit område:

Opbygning af visuelle præsentationer og træning af din personlige kommunikation og gennemslagskraft.

Hvis du vil blive bedre til at præsentere, så du fremstår rolig, troværdig og (ikke mindst) overbevisende – så er det her kurset for dig.

På kurset lærer du, hvordan du:

Udover de to kursusdage får du også:

  • Adgang til Christinas onlinekursus, ‘Sådan laver du effektive PowerPoint-præsentationer med AI’, hvor du lærer, hvordan du bruger ChatGPT til at strukturere din præsentation.
  • Lises første bog, som lærer dig alt om præsentationsteknik i professionel øjemed.
  • En opfølgning, hvor du får mere feedback, så du kan finpudse de nye teknikker – og blive endnu skarpere til at formidle overbevisende og troværdigt.
Klik for tilmelding

Jeg er klar til at sætte power på mine præsentationer – tilmeld mig nu!

Det her kursus giver dig 110 % værdi, hvis du er:

Hvis du holder præsentationer eller underviser – og gerne vil overbevise dit publikum – er det her kursus lavet til dig!

Klik for tilmelding

På kurset her lærer du alt, du skal bruge for at præsentere dit budskab på en ægte, troværdig og overbevisende måde – så du vinder din modtager (og det halve kongerige).

Når du har været på kurset:

  • Ved du, hvordan du bygger dine slides op, så din modtager nemt forstår dit budskab
  • Kender du Christinas fire principper for powerfulde præsentationer – og ved, hvordan du bruger dem
  • Forstår du, hvor vigtig din stemme er for, at folk lytter – og hvordan du bruger din stemme optimalt
  • Kender du Lises tre gyldne teknikker til at håndtere nervøsitet både før og under din præsentation
  • Kender du de 10 vigtigste teknikker til at bruge dit kropssprog optimalt, så du brænder igennem med dit budskab
  • Ved du, hvordan du laver en indledning, der fænger, og en afslutning, der får lytteren til at hungre efter mere
  • Ved du, præcis hvilke teknikker du skal bruge for at lave en præsentation, der får dit publikum frem på kanten af sædet.

 

All-in-one-kurset om powerfulde præsentationer

På det her spritnye kursus viser vi dig, hvordan du laver en lækker, fængende og overbevisende præsentation – lige fra dine slides til din fremtoning – og du lærer blandt andet:

Du ved det: At lave gode, fængende præsentationer er en faglighed ligesom alt muligt andet.Og nu vil du rykke op i superligaen – og lære at lave powerfulde præsentationer, som dit publikum elsker.

Så er det her, du tilmelder dig:

Klik her for tilmelding

YES – sæt power på mine præsentationer
Praktiske oplysninger

Sådan foregår det

Powerfulde præsentationer er et to-dags kursus, der finder sted:

Dato:
Den 23. november kl. 9-17
Den 24. november kl. 9-16

Sted:
Business Park Nord
Østre Allé 6
9430 Støvring
(Det er tæt på motorvejen, og der er masser af gratis p-pladser.)

Opfølgningssession (online):
Den 26. januar 2024, kl. 10-12

Du bliver undervist af Christina Vasbo og Lise Hansen (se mere om os lige herunder).

Der er selvfølgelig fuld forplejning på kurset (morgenmad, frokost, kage, frugt, kaffe og te) – dog skal du selv sørge for eventuel overnatning. Hvis du kommer langvejs fra, så kontakt Lise, hun kender området godt, og hjælper gerne med at finde overnatningsmulighed.

Når du tilmelder dig, kan du betale med kort (via Simplero). Du får en bekræftelse på mail, og din tilmelding er bindende.

Og så en vigtig ting:

To uger før kurset starter, får du en opgave fra os. Det er essentielt, at du laver opgaven, så du kan få brugbar og konstruktiv feedback. Opgaven handler om at lave en præsentation, inklusiv slides, ud fra det online-kursus, som du får adgang til.

Husk at sætte tid af i de to uger før kursusstart til at lave opgaven

Gratis bonus

Udover selve undervisningen på de to dage får du også:

Adgang til Christinas videokursus ‘Sådan laver du effektive PowerPoint-præsentationer med AI’ (i 6 mdr.) Dette materiale skal du bruge i din forberedelse til kurset. Derfor får du adgang til kurset ca. 14 dage før kursusstart.

Lises første bog, der endnu ikke er navngivet, men som handler om personlig fremtoning og gennemslagskraft og alt det du skal vide, for at nå i mål med at lave powerfulde og professionelle præsentationer.

En online opfølgning, hvor du får yderligere feedback og hjælp – og bliver en endnu skarpere formidler.

Kort og godt:

Det her er det eneste kursus om præsentationer og formidling, du har brug for.

Vi fik ideen til kurset her, fordi vi tænkte "Det går jo hånd i hånd".

Der er ikke noget, der er mere træls end at have en god præsentation – hvis din ydre fremtoning og formidling ikke matcher det.

Og der er ikke noget mere frustrerende, hvis du er god til at præsentere – men dine slides er så tørre, at dit publikum falder i søvn.

Begge dele skal være 100 % i orden (og støtte op om samme budskab).

Derfor har vi lavet kurset her. Et effektivt kombi-kursus, hvor du får begge discipliner helt ind under huden og lærer, hvordan du både opbygger en effektiv præsentation – OG formidler dit budskab med masser af power og personlig gennemslagskraft.

Ganske enkelt: Vi syntes, at kurset manglede. Så vi lavede det.

Nysgerrig på mere – og hvad vores kunder siger om os?

Klart. Det kommer her.

Din underviser i Power Point Design og AI

Christina Vasbo

Christina har 17 års erfaring med at lave grafisk design og præsentationer, der formidler budskabet på en letforståelig og effektiv måde (og er trænet af de bedste i verden inden for PowerPoint-design).

Christina er ekspert i PowerPoint-design og ejer virksomhederne PowerPoint Design og PowerPoint Akademiet. Hun designer high-end PowerPoint-præsentationer for større danske virksomheder – og har hjulpet flere end 200 kursister med at blive bedre til at lave visuelle præsentationer, som modtageren forstår og husker.

Med 17 års erfaring i PowerPoint-design, masser af undervisningserfaring, samt efteruddannelse hos to af de bedste PowerPoint-designere i verden har Christina efterhånden positioneret sig som DK’s PowerPoint-queen.

Det siger Christinas kunder om hende

"Jeg har været på Christinas PowerPoint-kurser før – og jeg har rykket mig fra “PowerPoint: Ha! Glem det. Puha. Ad.” til “PowerPoint: Wow.” Christina fokuserer ikke bare på den tekniske del, men også på opbygning, formidling, budskab og de grafiske detaljer, der gør en præsentation professionel og unik."
Ann Barbara Birkmand
Ann Barbara Birkmand
Kommunikationsrådgiver
"Jeg har deltaget i Christinas PowerPoint-camp over 8 uger, og det har været med et kæmpestort udbytte! Kurset har åbnet en helt ny verden af muligheder for, hvordan jeg med relativt simple strategier kan spare masser af tid og alligevel fremstille visuelt flotte og professionelt udseende slides."
Catrine Madsin
Catrine Madsin
Autoriseret psykolog
"PowerPoint-bootcampen har været en øjenåbner for mig, der i forvejen arbejdede en del i programmet. Jeg har lært både grundlæggende og avancerede teknikker. De mange ukendte funktioner er blevet tilgængelige, og mine præsentationer er nu mere engagerende og flottere. Christina var dygtig og gjorde læringen nem og enkel. Det har virkelig løftet mine færdigheder!"
Mette Bundgaard
Mette Bundgaard
Direktør, Time Consult
Din underviser i kropssprog, stemme, nærvær og retorik

Lise Hansen

Lise har +20 års erfaring som kommunikationstræner, der styrker gennemslagskraften hos sine kunder gennem personlig fremtoning og formidling (og er svesken på disken-ærlig i sin grundige feedback – så du bliver en endnu stærkere formidler).

Lise Hansen har haft egen virksomhed siden 2012 og fungerer som kommunikationstræner og Trusted Advisor for politikere, studieværter, foredragsholdere, samt store og mellemstore virksomheder. Kunderne er blandt andre medicinalindustrien, banker, forsikringsselskaber, kommuner, produktionsvirksomheder og energiselskaber.

Med sin baggrund fra universitetet har Lise en videnskabelig og evidensbaseret tilgang til sit fag – med andre ord: Der er dokumenteret effekt af de teknikker og greb, hun underviser i.

Dog har hun altid et lavpraktisk fokus, så du nemt kan bruge det, du lærer, i dit arbejde bagefter.

Det siger Lises kunder om hende

"Lise er en dygtig formidler, levende og autentisk. Med stor viden om formidling og præsentationsteknik, samt en god portion humor, lærte vi alle rigtig meget."
Anette Pedersen
Anette Pedersen
Sales Manager, Novo Nordisk
"Lise er super skarp og meget medrivende. Deltagerne fik brugbare takeaways og tips, der kunne implementeres som nye gode vaner med det samme. Lise leverer budskabet klart og præcist – med et fint drys af humor."
Pia Ravn Thyssen
Pia Ravn Thyssen
Academy Manager, SDC
"Lise fremstår ekstremt dygtig, samtidig med at hun er nærværende, empatisk og inspirerende som kommunikationstræner."
Charlotte Bøgelund
Charlotte Bøgelund
Underviser og Specialkonsulent, Skattestyrelsen

Din investering i at lære, hvordan du opbygger dine præsentationer og formidler dit budskab med stærk gennemslagskraft og personlig power – så du kan brænde igennem med dit budskab igen og igen – er:

Kr. 11.995 + moms

Early Bird til de hurtige:

Vi laver kun dette ene kursus. Vi har kun 12 pladser.

Hvis du er hurtig, giver vi til gengæld en rabat på hele kr. 2.000.

Det betyder, at din investering kun er:

Kr. 9.995 + moms

Men ikke for evigt. 

Vi skal have din tilmelding og betaling senest den 22. september kl. 23.59. Derefter er prisen kr. 11.995 + moms.

Klik her for tilmelding

Jeg skal med! Tilmeld mig nu.

Vent – du får jo også de her to smækre bonusser med:

Christinas videokursus, hvor du lærer alt om, hvordan du bruger ChatGPT til at gøre dine præsentationer, titler og punkter endnu skarpere og mere fængende – og hvordan du visualiserer dit budskab, så dit publilkum forstår og husker dig. Din adgang gælder i 6 måneder.


Lises første bog, hvor du kommer i dybden med din personlige fremtoning, stemmeføring, kropssprog og brug af rummet, når du taler foran andre – så du styrker din personlige gennemslags- og påvirkningskraft. Bogen udkommer i start-2024 (og du får den straks efter, det’ klart).

Er det noget for mig?

FAQ

Hvis du ofte holder præsentationer, og du gerne vil blive bedre til at tale overbevisende og roligt foran andre, samt lære, hvordan du opbygger din præsentation, så den fanger og fastholder dit publikum – ja, så mener vi, at kurset er noget for dig. Faktisk er det præcist dig, vi laver det til.

"Jeg kan ikke den dato. Holder I kurset igen?"
Ærligt – det ved vi ikke.

"Holder I kurset i København?"
Måske.

"Hvad hvis jeg bliver syg og ikke kan deltage?"
Ved sygdom eller anden forhindring har du mulighed for at overgive din plads på kurset til en relevant kollega.

"Kan jeg betale med EAN?"
Ja da. Skriv til Lise på lise@lisehansen.dk, så finder vi ud af det.

"Kan jeg få tilsendt en faktura?"
Ja da. Skriv til os på lise@lisehansen.dk, så finder vi en løsning.

"Jeg har flere spørgsmål – hvem skriver jeg til?"
Hvis dine spørgsmål handler om præsentationsteknik og formidling, så fang Lise på lise@lisehansen.dk
Hvis dine spørgsmål handler om PowerPoint eller strukturering og opbygning af din præsentation, så skriv til Christina på christina@powerpointdesign.dk.

Klik her for tilmelding

Jeg er klar - snup min plads på kurset nu!