Min Profil

Direkte, konstruktiv
og ærlig rådgivning

Det er en myte, at du bare "skal være dig selv”, når du formidler dit budskab. At så går nerverne væk, at så kan alle lide dig, og at du med et trylleslag så pludselig får gennemslagskraft og pondus - blot fordi du "er dig selv".

Sådan er virkeligheden ikke. Til gengæld kan du lære det. Og jeg kan hjælpe dig.

Kontakt mig
Kommunikationstræning

Målrettet træning giver dig succes

Jeg er universitetsuddannet (Cand. Mag. Komm, år 2000), og jeg har altid observeret og interesseret mig for interpersonel kommunikation -dét der sker mellem os, når vi taler sammen.

I mit virke som kommunikationstræner booster jeg din personlige fremtoning og formidling, så du fremstår autentisk og kompetent. Jeg styrker din gennemslagskraft, så du kommer ud over scenekanten med dit budskab. Og jeg træner dig, indtil du er helt i mål og formidler dit budskab med stærk gennemslagskraft.

Kort sagt, jeg optimerer din formidling, så du fremstår ligeså kompetent og troværdig, som du er.

... OG der skal mere til end "BARE at være sig selv"

Jeg kan ikke tælle, hvor mange gange jeg har hørt sætningen “Du skal bare være dig selv, så skal det nok gå” – og jeg kunne ikke være mere uenig. 

  • Når du er hamrende nervøs, før du skal holde din præsentation, går det så væk, hvis bare du er dig selv?
  • Når du er jævnt kedelig, bliver du pludselig sindsygt inspirerende, hvis bare du er dig selv?
  • Når din præsentation er dybt forvirrende, fordi den hverken er velstruktureret eller velargumenteret, kan dine samarbejdspartnere så alligevel godt forstå dit budskab, hvis bare du er dig selv?

Nej vel?

ØVELSE og forberedelse GØR MESTER

Lad mig give dig et eksempel fra det virkelige liv. Mit eget.

Jeg har en stærk introvert side. Jeg er ikke født med en forkærlighed for at stå i front. Jeg er mere en back-end person, der putter sig og stiller sig i den ene ende af lokale. Jeg er mere vild med at få mine kunder til at shine end selv at skulle shine.

Men jeg har lært at fremstå som en front-end person, der går frem, tager initiativet og tager ordet. Jeg ved, hvad der skal til for at spille mig selv god. For at brænde igennem og have en stærk gennemslagskraft og påvirkningskraft. Jeg ved det, fordi jeg har øvet mig hele mit liv og arbejdet professionelt med det i stort set hele min karriere. Fordi det virker.

Hvis jeg bare skulle være mig selv, ville jeg stå i et hjørne af scenen med armene over kors og kigge forskrækket ud på publikum, mens jeg fik hakket mig igennem budskabet. Jeg ville have teksttunge slides for at være sikker på at huske mit budskab, og jeg ville speedtalke mig igennem præsentationen, så jeg hurtigst muligt kunne sætte mig ned og være en del af gruppen igen.

Det ville ikke fungere for mig, hvis jeg bare var mig selv. Og helt ærligt, det vil det heller ikke for dig.

I stedet kan du: 

  • arbejde med din nervøsitet. Du kan arbejde med årsagen til dine nerver. Lad mig vise dig, hvad du kan gøre for at skjule din nervøsitet, hvordan du kan tale og bevæge dig, så ingen bemærker, at du er nervøs. 
  • arbejde med din fremtoning for at holde publikum fanget. Jeg kan lære dig, hvordan du integrerer små metoder og passager, som giver dit budskab liv og opbygger suspence. Jeg kan også vise dig, hvordan du bruger dig selv og dit kropssprog på en måde, så du fremstår inspirerende og dynamisk, mens du præsenterer.
  • arbejde med din struktur. Sammen kan vi finde en model, som du kan indøve og opbygge dine budskaber omkring. På den måde kan du integrere struktur i dit oplæg, der giver mening både for dig og for dem, der skal lytte til dig.

Jeg vil aldrig bede dig om “bare at være dig selv”. For det løser ikke din udfordring. Jeg vil i stedet give dig rådgivning til hvordan du kan forberede dig og forbedre både din fremtoning og formidling.

Din udvikling

Et stærkt udtryk gør indtryk

Du vil blive overrasket over, hvor lidt der skal til for at ændre dit udtryk. Ofte er det små ændringer i din måde at tale på, dit kropssprog, din holdning, din måde at bruge hjælpemidler på – eller i de ord du vælger, der skal udskiftes. Små ændringer, der kan gøre en kæmpe forskel for både dit budskab og din fremtoning - uanset om du taler for eller med andre mennesker i fysiske møder eller i virtuelle møder.

For langt de fleste er rejsen mod at blive en stærkere formidler forbundet med en smule nerver eller en følelse af akavethed. Mange forestiller sig også, at det både bliver ubehageligt, svært og pinligt.

Sådan behøver det ikke at være. Jeg garanterer dig en god rejse med øvelser i vante rammer og med scenarier, du kender fra din hverdag. Og jeg kan love dig, at jeg aldrig vil bede dig om at spille hverken rollespil eller skuespil. Men jeg vil til gengæld overøse dig med konkrete og brugbare teknikker, der hjælper dig til at spille dig selv god i formidlingssituationer. Og jeg vil filme dig, så du selv kan se, hvad der skal ændres – og hvorfor. Det kalder jeg omsorgsfuld professionalisme.

Et målrettet forløb hos mig gør dig ikke bare til bedre leder, en skarpere formidler og en stærkere formidler – vejen mod resultatet og dit nye stærke udtryk bliver også god, sjov og lærerig.

Video

"Hvad skal jeg gøre med mine hænder?"

Video

Din opmærksomhed skal ankomme før dit budskab

Video

Styrk gennemslagskraften med et åbent kropssprog