Handelsbetingelser

Produkterne sælges af Lise Hansen, Vilsgaard Vision, Rugmarken 23, 9430 Vadum. CVR nr. 34122679. Kontakt: lise@lisehansen.dk

Bøger sendes hurtigst muligt til den adresse, der indtastes ved køb.

Når du gennemfører dit køb, reserveres pengene på dit kort. Du kan betale med enten kreditkort (VisaDankort eller MasterCard) eller MobilePay. Alle betalinger sker i danske kroner (DKK).

Estimeret leveringstid er mellem 3-5 hverdage. Bogen sendes med GLS

Ved køb af bøger er der 14 dages fortrydelsesret og 2 års reklamationsret. Kontakt mig på lise@lisehansen.dk hvis du ønsker at gøre brug af enten fortrydelses- eller reklamationsretten. Angiv gerne kontonummer til refundering af bogens købssum. 

Returnering både i forbindelse med fortrydelse og reklamation sker for afsenders regning og skal ske i samme eller lignende beskyttende emballage, som bogen blev leveret i. Bogen skal være i samme stand som ved køb og må ikke bære spor af at være brugt. Pakken sendes til: Vilsgaard Vision v/Lise Hansen, Rugmarken 23, 9430 Vadum.

Når pakken er modtaget og gennemgået, overføres bogens købssum.

Online-produkterne bliver leveret digitalt via e-mail. 

Betaling for onlineprodukter sker, når du klikker køb. Levering af online-produkterne sker som oftest i løbet af få minutter. I særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage, da enkelte produkter skal eftersendes manuelt pr. mail.

Online-produkterne kan ikke returneres eller byttes til et andet produkt.

Alle rettigheder til bøger og leverede digitale produkter tilhører Lise Hansen, Vilsgaard Vision, Rugmarken 23, 9430 Vadum. CVR nr. 34122679.

Det købte produkt må benyttes til eget brug, og må ikke videredistribueres til 3. part. Ej heller må produktet bruges i undervisningsøjemed uden yderligere skriftlig aftale med Lise Hansen.

I forhold til køb af onlineprodukter, tager jeg ingen forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra Vilsgaard Vision. Har du problemer, er du velkommen til at indberette problemet til lise@lisehansen.dk – og husk at tjekke dit spamfilter inden da. Du modtager også kvittering/faktura for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne kvittering/faktura.

Ved alle køb modtager du en faktura på mail efterfølgende. Eftersendelse af kvittering/faktura tillægges et administrationsgebyr på kr. 100. Oprettelse af ekstra faktura tillægges et administrationsgebyr på kr. 100.

På denne hjemmeside kan der benyttes de mest almindelige betalingskort som betalingsmiddel, samt Mobilepay. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

Lise Hansen/Vilsgaard Vision gemmer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre i web-forretningens systemer.

Håndteringen af kort foretages af Stripe.

Ved fysiske kurser er tilmelding bindende. Der tilbagebetales ikke penge for kursusdage ifm. hverken sygdom eller fravær.

Hvis du har brug for at klage over noget, enten køb af bøger eller kurser/ydelser, så tøv ikke med at kontakte mig. Enten på lise@lisehansen.dk eller på mobil 42 45 45 18, så finder vi en løsning.