Handelsbetingelser

Produkterne sælges af Lise Hansen, Vilsgaard Vision, Rugmarken 23, 9430 Vadum. CVR nr. 34122679. Kontakt: lise@lisehansen.dk

Bøger sendes hurtigst muligt til den adresse, der indtastes ved køb. Bøger kan hverken returneres eller byttes, og jeg fralægger mig alt ansvar for fragtfirmaets håndtering af pakken. 

Online-produkterne bliver leveret digitalt via e-mail. 

Levering af online-produkterne sker som oftest i løbet af få minutter. I særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage, da enkelte produkter skal eftersendes manuelt pr. mail.

Online-produkterne kan ikke returneres eller byttes til et andet produkt.

Alle rettigheder til bøger og leverede digitale produkter tilhører Lise Hansen, Vilsgaard Vision, Rugmarken 23, 9430 Vadum. CVR nr. 34122679.

Det købte produkt må benyttes til eget brug, og må ikke videredistribueres til 3. part. Ej heller må produktet bruges i undervisningsøjemed uden yderligere skriftlig aftale med Lise Hansen.

I forhold til køb af onlineprodukter, tager jeg ingen forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra Vilsgaard Vision. Har du problemer, er du velkommen til at indberette problemet til lise@lisehansen.dk – og husk at tjekke dit spamfilter inden da. Du modtager også kvittering/faktura for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne kvittering/faktura.

Ved alle køb modtager du en faktura på mail efterfølgende. Eftersendelse af kvittering/faktura tillægges et administrationsgebyr på kr. 100. Oprettelse af ekstra faktura tillægges et administrationsgebyr på kr. 100.

På denne hjemmeside kan der benyttes de mest almindelige betalingskort som betalingsmiddel. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

Lise Hansen/Vilsgaard Vision gemmer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre i web-forretningens systemer.

Håndteringen af kort foretages af Stripe.

Ved fysiske kurser er tilmelding bindende. Der tilbagebetales ikke penge for kursusdage ifm. hverken sygdom eller fravær.