Ny bog ude nu. Leveres i uge 26

"Professionelle Præsentationer"
Forudbestil her

Måske har du hørt nogen sige, at man SKAL brænde for emnet for at brænde igennem med budskabet. Men hvad så, hvis du ikke brænder for emnet? Kan du så ikke brænde igennem, når du taler foran andre?

Selvfølgelig kan du det.

Læs mere

Er du altid top-engageret og top-motiveret, når du skal præsentere?

Hvis ikke, så ligner du de fleste andre mennesker.

75% af os bryder os ikke om at tale foran andre, enten fordi vi er bange for at virke kedelige, sige noget dumt eller blive nervøse.

Gennem teknikker indenfor retorik, storytelling og kropssprog, viser jeg dig hvordan du kan bruge din stemme, kropssprog og nærvær til at styrke din gennemslagskraft, når du præsenterer. Bliv mester i at håndtere nerver, i at forberede dig og i at opbygge dit budskab, så det giver dig størst mulig påvirkningskraft. Grib publikums opmærksomhed med spændende indledninger og efterlad et stærkt indtryk med kraftfulde afslutninger.

Hver en side i denne bog er spækket med praktiske teknikker og indsigt, som vil styrke din evne til at levere professionelle præsentationer, effektivt og overbevisende, hver gang. Uanset hvad emnet er.

Køb bogen her

Min baggrund

Jeg har en kandidatgrad i Interpersonel Kommunikation. Passionen for kommunikation og interaktion mellem mennesker har altid optaget mig.

Jeg har en udpræget forståelse for signalværdier i budskaber og deres effekt i både det sagte og det usagte, og min store interesse i public speaking og kommunikationstræning til erhvervslivet har været et naturligt afsæt for hele min karriere.

Kunderne er politikere, ministerier, kommuner og virksomheder som blandt andre Pfizer, Novo Nordisk, Lantmännen, MSD, Grundfos, Novozymes og Tryg.

Du kommer til at lære

Bogen er på hele 271 sider, og den er skrevet, så der er plads til dine egne refleksioner og noter efter hvert tema. Når du besvarer spørgsmålene undervejs, vil du stå tilbage med din helt egen kommunikative plan B, når du har læst bogen færdig.

En plan der hjælper dig med at blive den taler, du altid har drømt om at være.

BEMÆRK! Bogen kan forudbestilles nu. Den officielle udgivelsesdato er den 25. juni - min fødselsdag - og jeg sender bogen, så snart oplaget ankommer til mig. Forventeligt i uge 26.

Køb bogen her