Præsentationsteknik for nøglepersoner

DBU Jylland

Reference

Præsentationsteknik for nøglepersoner

Hos DBU Jylland har jeg over flere omgange lavet kurser i fremtoning og formidling for udvalgte nøglepersoner og bestyrelse og ledelse.

Derudover har jeg arbejdet med flere ledere i individuelle forløb, hvor der både har været fokus på håndtering af nerver, styrkelse af gennemslagskraften og skærpelse af den gode fortælling og struktur.

"Lise var forrygende! Hun fremstår som et imødekommende, åbent og tillidsvækkende menneske, og med en personlighed og indre passion, som brænder skarpt igennem overfor tilhørerne. Vi havde sammensat hold bestående af vidt forskellige personligheder, og samtlige deltagere udtrykte stor tilfredshed med kursusforløbet. En af de primære årsager hertil er, at Lise har en ærlig og konstruktiv kritisk tilgang til kommunikationstræningen, ligesom hun er omhyggelig med at aflæse de forskellige præferencer, som er tilstede i rummet. Alle deltagere tog dyrebar læring med hjem - og vi taler vel at mærke om centrale personer i organisationen, som har flere års erfaring med at stå foran forsamlinger. Lad mig slutteligt citere en af vores deltagere: "Det er det bedste kursus, jeg nogensinde har været på!""
Nikolaj Sloth
HR Partner, DBU Jylland
Book Lise Hansen

Har du brug for hjælp til din fremtoning og formidling?


Se flere referencer?

Se alle