Pfizer

Præsentationsteknik med salgsfokus og INSIGHTS

Reference

Præsentationsteknik med salgsfokus

Mine services til Pfizer har været fordelt på flere forskellige individuelle træningsforløb med fokus på præsentationsteknik i salgssituationer. 

INSIGHTS personprofilen har været inkluderet for at understøtte forståelsen af, hvordan man kan bringen egen person og egne kommunikative styrker i spil overfor mennesker, der både ligner en selv og ikke ligner en selv. 

Derudover har der også været deltagere fra Pfizer på mine åbne kurser i præsentationsteknik.

I alle forløb har jeg inkluderet mit online kursus "Public Speaking ONLINE" og videotræning. 

Opgaverne hos Pfizer har haft et stærkt salgsfokus.

I referencen nedenfor har jeg direkte bedt om en vurdering af, hvordan det virker med online kurset "Public Speaking ONLINE" som en del af træningen i præsentationsteknik. 

"Jeg var meget overrasket over, hvor godt online kurset var. Har igennem de sidste 10 år i medicinalbranchen fået meget undervisning indenfor kommunikation, men dette kursus rammer noget helt essentielt og kommer hele vejen rundt om det, der er vigtigt i public speaking. Det var simpelthen så struktureret og gennemarbejdet. Kombinationen af at man sidder med sin arbejdsbog, hvor der er øvelser undervejs, samtidig med at man online ser og hører Lise på skærmen er utroligt lærerigt."
Ulla Hedemann
Ulla Hedemann
Account Manager, Pfizer Denmark & Iceland
Book Lise Hansen

Styrk din påvirkningskraft - og sælg mere


Se flere referencer?

Se alle