Foredrag og Webinar

Sanofi

Reference

Foredrag og Webinar

Hos Sanofi har jeg lavet flere foredrag og webinar med virtuel undervisning.

Første gang handlede det om hvordan kommunikation - rette fremtoning og formidling - kan være med til at skabe en vinderkultur på en arbejdsplads. 

Anden gang handlede det om hvordan kommunikation - rette fremtoning og formidling - kan øge salget. Under dette foredrag lærte deltagerne blandt andet om hvordan kropssprog, ansigtsmimik og stemme kan være med til at øge gennemslagskraften og påvirkningskraften i en salgssituation. 

I start 2021 holdt jeg et webinar om hvordan man kan optimere online fremtoning og formidling. Denne session indeholdt også online træning af nogle af deltagerne. 

"Tusind tak for inspirerende og lærerig undervisning i går. Der er kommet mange positive tilbagemeldinger fra både det danske og det norske team (nordmændene kunne nemt forstå dig.) Vi har bestemt fået noget at arbejde videre med."
Helle Knokgaard Jakobsen
Helle Knokgaard Jakobsen
Custumer Engagement Manager, SANOFI
"Min oplevelse af Lise Hansen er: Fængslende power der er til at forstå. Velforberedt, engageret og ægte interesseret i at ramme plet og give fra sig. Dynamisk læring i øjenhøjde, mange grin. God til at inddrage publikum, reagere på reaktioner og svare konkret. Lise, du er en super motivator - jeg rebooker definitely."
Rikke Spure
Rikke Spure
Tidl. National Sales Manager, Sanofi
Book Lise Hansen

Book et foredrag med gennemslagskraft


Se flere referencer?

Se alle